Lasinen vai puinen kansi

Sellaisten sikarien säilytykseen, jotka on tarkoitus nauttia muutaman kuukauden sisällä, lasi- tai puukantiset humidorit soveltuvat yhtä hyvin. Kuitenkin, jos sikarien on tarkoitus ikääntyä humidorissa usean vuoden ajan, niin puukantiset humidorit ovat ehdottomasti parempia. Kun käytät lasikantisia humidoreja, vältä humidorin altistamista suoralle auringonvalolle.

Pidemmät säilytysajat saattavat aiheuttaa värimuutoksia parin ensimmäisen rivin sikareissa. Toisaalta lasikantisten humidorien etuna puukantisiin verrattuna on se, että niitä täytyy avata harvemmin ja se, että niitä avataan lyhyemmäksi aikaa. Siksi tasaisempi sisäinen kosteus voidaan säilyttää. Tämä on erityisen hyödyllistä humidoreille ravintoloissa, yökerhoissa ja hotelleissa.

Kaappihumidorien lasiovilla ei ole negatiivista vaikutusta sikarien säilytykseen, niin kauan kuin sikarit säilytetään alkuperäisissä laatikoissaan. Kaappihumidorien sijoittamisessa tulee ottaa huomioon, että lasiovea ei pidä koskaan altistaa suoralle auringonvalolle.

jatka kohtaan Humidorien laatukriteerit